Direct dit artikel delen:

Dat het coronavirus een bijzondere periode heeft veroorzaakt dat hoeven wij niet uit te leggen. En ook kerst ziet er dit jaar net even iets anders uit. Winkeliers bieden diverse mogelijkheden aan om toch lokaal te kunnen blijven kopen om zo de decembermaand gezellig te maken. Wij begrijpen dat dit niet voor iedereen mogelijk of prettig is in de huidige situatie. Door het grote succes van de vorige #SupportYourLocals actie in mei introduceren wij de Winter Wonderlaand Box met lokale producten uit de streek. Help jij de lokale ondernemer een handje mee in deze tijd?

Bestel dan de Winter Wonderlaand Box en je hebt met kerst mooie en lekkere producten van het Groninger land in huis. Speciaal omdat het kerst is, bestaat deze box uit luxe producten voor het hele gezin. Wees er snel bij, want deze actie loopt tot en met 15 december 2020 en de voorraad is beperkt.

De Winter Wonderlaand Box bestellen

Hieronder de bijzonderheden van de Winter Wonderlaand Box:

  • Er zijn lokale ondernemers benaderd om mee te doen met de Winter Wonderlaand Box
  • Je kunt de Winter Wonderlaand Box bestellen als je in de provincie Groningen woont maar ook als je buiten de provincie Groningen woont
  • De Winter Wonderlaand Box wordt op zaterdag 19 december 2020 bezorgd vlak voor kerst

Deelnemende lokale ondernemers

De inhoud van de Winter Wonderlaand Box blijft net zoals de vorige keer nog een verrassing. Maar om je een idee te geven van wat je kunt verwachten, deze lokale ondernemers doen mee dus je krijgt zeker kwaliteit:

Ambachtelijke Bakkerij Peters, Brouwerij Eggens, Grunneger Heerlyckheid, Koken & Wonen, Koning Worst, Koozaa, Liebechoc Chocolade, New Originals, Slagerij Wiebrands en Westerwolds Goud.

Dankzij onze partner Dozenproducent.nl worden alle producten keurig verpakt.

Partners en deelnemers

Direct dit artikel delen: